Creatie is een gezamenlijk proces. Wanneer je denkt dat je daar alleen verantwoordelijk voor bent, ben je misleidt. Neem je eigen ervaring. Wat heb je in je leven ooit kunnen doen zonder hulp van anderen? Ik zal je het antwoord geven en dat is niets. Want het bed waarop je slaapt, het huis waarin je woont en het eten dat je eet, is door een ander gecreëerd. Sterker nog. Niets was er geweest zonder onze liefdevolle Moeder. Moeder Aarde heeft ons alles gegeven. Elke graankorrel, elke steen. 

Michael

 

In deze cirkel wordt in heldere taal uitgelegd hoe wij ons dagelijks leven vormgeven. Deze informatie wordt doorgegeven door Michael Eikelenboom een 26 jarige man met het syndroom van Down. Omdat hij volledig met het intuïtieve creatieve veld verbonden is, is hij in staat aan te geven, waar onze persoonlijke overtuigingen ons belemmeren om in onze eigen kracht te kunnen staan.
Ieder mens is uniek. Ieders levensverhaal is uniek. Ieders levenspad is uniek. En ons eigen levensverhaal draagt onbewust bij aan het collectief.

In de morgen is ieders persoonlijk verhaal belangrijk.

In de middag kijken we naar hoe wij collectief elkaar de meeste vrijheid kunnen bieden, zodat ieder zijn eigen plannen kan waarmaken. Hier leren we hoe wij tot een optimale cocreatie kunnen komen. Zoals al gezegd de informatie die mijn zoon verstrekt is uniek. Vele stukjes van de puzzel zijn over de hele aarde verspreid, maar omdat hij met zijn bewustzijn overal kan kijken kan hij het tot een harmonieus geheel brengen.

De kosten zijn € 25,= voor de huur van de ruimte en € 15,= voor de lunch.

Locatie: Centrum Nautilus Bovenstraat 8 4741 AV Hoeven - voor meer informatie klik hier

Tijd: 10.00 uur - 16.00 uur

Graag van te voren aanmelden. Er kunnen 10 deelnemers mee doen met een cirkel. 

We doen dit zonder winstoogmerk. Wij vinden dat in deze tijd we samen een nieuwe wereld horen te creëren. Een wereld waar wij met zijn allen willen leven.

Een wereld waar onze vrijheid als mens centraal staat.