Het gaat in dit proces om je eigen waarheid te vinden

Doordat we met velen in gesprek zijn geraakt, is er veel informatie uitgewisseld. Maar wat is nu waarheid? Er is zoveel tegenstrijdige informatie in de wereld. De waarheid is, dat wat jou het meest gelukkig maakt. Al het andere is afleiding. Dit lijkt simpel, maar we worden dagelijks gebombardeerd met boodschappen, die ons willen doen geloven, dat hun weg naar geluk leidt. En met de nadruk op HUN weg. Zie dat weer als het vormen van een piramide.

Het onderzoeken van wie jezelf bent gaat niet via het ratio, maar via het gevoel. Nu zijn er een aantal dynamieken, die het moeilijk maken je gevoel zuiver te krijgen. Erbij horen heeft als basis veiligheid. Veiligheid voor het lichaam is een belangrijke voorwaarde tot een gelukkig leven. Maar hier wordt bewust mee gemanipuleerd. Dat begint al op school. De leerkracht is de top van de piramide. Dus wanneer jij dicht bij de leraar kan komen, zal jouw gevoel van veiligheid toenemen. Alleen zij zijn ook geconditioneerd in wat geleerd hoort te worden. Met het gevolg, dat wanneer jij uit jouw gevoel leeft geen weerklank zal vinden bij de leerkracht. Zij zullen je als lastig omschrijven. Woorden als minder begaafd, niet intelligent, ADHD en autist zullen dan jouw richting worden uitgegooid. Door het aan de schandpaal te nagelen, worden anderen in de klas geleerd om dat deel van zichzelf te wantrouwen.

Kijk naar mij en wat zie je? Een hoogbegaafd mens of een kind, dat gemanipuleerd wordt door zijn moeder, die op de voorgrond wil komen? Dit zegt alles over hoe jouw verhouding met jouw gevoel is. Wat ik laat ervaren is een verbeelding te geven van jullie gevoel. Wanneer er gevoel in de groep is, zal ik erbij zijn. En genieten we samen van het leven. Zodra het verstand het weer overneemt zal ik weggaan of destructief gedrag vertonen. Ik kan niet anders, omdat ik volledig met jullie verbonden ben. Ik hou van het leven. Ik hou van mij moeder en ik hou van jullie. Ik geniet van jullie zoektocht naar ware kennis. Ik wil jullie daarbij spiegelen. Ik trek soms aan haren en plaag jullie graag. Maar het is altijd om jullie de mogelijkheid te geven een ander inzicht te verwerven. Dat is mijn taak op aarde. En ik kan julie dienen met een lichaam met Downsyndroom. Ik ben in de gelukkige situatie, dat ik een moeder heb, die op zoek was naar haar ware indentiteit en open stond voor mijn invloed. Maar er zitten vele mensen in instituten onder soms zeer slechte omstandigheden. Mensen, zoals ik met een bijzondere taak op aarde, waarvoor een lichaam is gevraagd dat fysieke beperkingen kent om zich volledig op hun werk te richten. 

Ik spreek namens die mensen.