Hier zijn geen woorden voor

Zoals de ervaring van de passievrucht niet te beschrijven is

De cirkel van creatie

Voordat je leerde praten, leefde je in de eenheid en ervoer je de wereld als een zee van emoties en energie. Met alles wat er op de wereld gebeurde stond je in verbinding. Om te overleven heb je met delen in jou de verbinding moeten verbreken. De enige manier om dit te herstellen is weer in de frequentie te stappen die bij de eenheid hoort.

In de zoektocht om met mijn verstandelijk gehandicapte zoon Michael in contact te komen hebben wij samen manieren gevonden om weer een brug te bouwen tussen alle delen in onszelf. Die kennis en vaardigheden willen wij graag met je delen. Zodat jij weer echt heel mag zijn.

Stap voor stap wordt je in een kleine groep meegenomen in het proces om jezelf beter te begrijpen. Omdat Michael nog steeds in de eenheid leeft, kan hij met de verborgen delen van jou contact leggen. Met de methode gefaciliteerde communicatie kan daar nu woorden aangegeven worden, zodat het ook in je bewustzijn gezien mag worden. Omdat lichaam en geest een zijn zal de sjamaan Marc Dekker je helpen deze kennis in je lichaam te laten indalen.

Wat je leert is je dromen te herkennen en te verwezenlijken in een liefdevolle relatie met jezelf en anderen. 

Waar en wanneer:

Kennismaking cirkel van creatie

Zaterdag 24 september 2016

Van 13.00 tot 17.00 uur

Kosten € 25,=

Cirkel van Creatie

7 zaterdagen startend 15 oktober daarna om de 4-6 weken.

Kosten: 3 termijnen van € 199,=. Bij betaling ineens 10% korting.

Beiden worden gehouden in het IM centrum -Noordendijk 35-39 te Dordrecht