Creatie is een gezamenlijk proces. Wanneer je denkt dat je daar alleen verantwoordelijk voor bent, ben je misleidt. Neem je eigen ervaring. Wat heb je in je leven ooit kunnen doen zonder hulp van anderen? Ik zal je het antwoord geven en dat is niets. Want het bed waarop je slaapt, het huis waarin je woont en het eten dat je eet, is door een ander gecreëerd. Sterker nog. Niets was er geweest zonder onze liefdevolle Moeder. Moeder Aarde heeft ons alles gegeven. Elke graankorrel, elke steen. 

Michael

 

Om onszelf en de ander beter te leren kennen, maken we gebruik van de dynamiek van een cirkel. Doordat we met elkaar in een proces stappen wordt steeds duidelijker wie we werkelijk zijn. Michael zal met zijn unieke gaven aangeven waar jouw persoonlijke blokkades liggen, wanneer deze ontstaan zijn en hoe deze op te lossen. Je kan in een cirkel ervaren dat ieder zijn eigen pad loopt en dat je van elkaar mag leren zonder jezelf daarin te verliezen.

Van hoofd naar hart

Maak met Michael de reis van je leven

leer van je verleden en creëer je eigen toekomst

Het is het hart dat regeert in de creatie van jouw leven

In zeven sessies leer je spelenderwijs het verschil

tussen gevoel en emoties

Hoe jij alle gebeurtenissen in jouw leven kan transformeren

naar een positieve kracht, zodat jij deze in kan zetten

om jouw dromen waar te maken

 

Deze cursus is een praktisch gerichte, op jou persoonlijk afgestemde opleiding, waarbinnen je weer contact maakt met alles wat er in, en om je heen afspeelt. Je herkent de obstakels die je vervolgens transformeert zodat  je jouw hartwens waar kunt maken.

Omdat Michael een zuiver hart leeft, is hij constant met ons hart in gesprek en kan hij met behulp van mij woorden geven aan wat er bij je speelt. Hij zet je in je kracht en maakt het vervolgens op liefdevolle wijze mogelijk dat jij een positieve verandering realiseert.